Slišković: Još nisam potpisao ugovor sa Pazarcima, ali bismo mogli da se dogovorimo

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slišković: Još nisam potpisao ugovor sa Pazarcima, ali bismo mogli da se dogovorimo

Dragi Kanatlarovski je dobio otkaz u Novom Pazaru, a kao najozbilniji kandidat da ga nasledi na mestu šefa stručnog štaba pominje se Blaž Slišković. Nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine i bivši trener Hajduka, Zrinjskog, Tirane, Širokog Brijega ipak tvrdi da ugovor još nije potpisan.

- Nisam potpisao ugovor sa Novi Pazarom i danas (ponedeljak) i nisam njihov trener. Sportski direktor i menadžer Novog Pazara doći će u utorak u Mostar da razgovaramo. Kontaktirali su me, pričali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << smo, ali ništa još nisam potpisao, niti konkretno dogovorio. Ukoliko bi se neki detalji ubacili u ugovor, koji nisu finansijske prirode, moglo bi da se desi da se dogovorimo i potpišem ugovor - rekao je Slišković za Anadolu Agency, prenosi Radio Sarajevo.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.