Sliku je gotovo nemoguće naći, ali IPAK JE PRONAĐENA! Ovo je supruga Vladana Milojevića, a NAVEDENE DETALJE izvesno niste znali (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 08:16

Sliku je gotovo nemoguće naći, ali IPAK JE PRONAĐENA! Ovo je supruga Vladana Milojevića, a NAVEDENE DETALJE izvesno niste znali (FOTO)

Godinama unazad ona je njegova najveća podrška.

Oscilacije u igri i nezadovoljavajući rezultati tokom jeseni rezultirali su prekidom saradnje između Crvene zvezde i Baraka Bahara. Na mesto stručnjaka iz Izraela na opštu radost svih onih koji navijaju za crveno-bele vratio se Vladan Milojević.

Kada je fudbal i trenerski posao u pitanju o novom starom treneru Zvezde zaista je nepotrebno trošiti reči s obzirom na to da rezultati koje je ostvarivao dovoljno govore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Godinama unazad je na velikoj fudbalskoj sceni prvo kao igrač, a sada kao trener. Ali od prvog pojavljivanja pa sve do danas on se trudi da se o njemu isključivo priča i piše zbog onoga što postiže sa ekipama koje predvodi sa klupe.

Sa druge strane, svoj privatan život već godinama sebično čuva daleko od očiju javnosti, ali je poznato da je kada se stadionski reflektori ugase on pre svega porodičan čovek, kome su supruga i deca najjači vetar u leđa i najjači oslonac za sve što postiže.

Iako se retko kada pojavljuje u javnosti, gotovo uvek kao pratilja i podrška supruga, Danijela je godinama unazad Vladanova mirna luka i najveća životna podrška. Svoju veliku ljubav krunisali su sa dvoje dece, ćerkom Anđelom i sinom Nemanjom.

Sliku bračnog para Milojević gotovo je nemoguće naći, ali kada god se na nekom događaju ili proslavi pojave zajedno privuku posebnu pažnju.

Jedno je sigurno, pored fudbala i nesporne ljubavi prema Zvezdi, supruga i deca su Milojevići najverniji navijači i deo su svakog njegovog uspeha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.