Slika dana iz Melburna - Gospođe u klinču zbog trake za kosu! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slika dana iz Melburna - Gospođe u klinču zbog trake za kosu! (video)

Ko bi rekao da ćemo prisustvovati ovakvoj sceni na prvom Grend slemu sezone. Starije gospođe umalo se nisu potukle zbog trake za kosu.

Da je "ćud ženska smiješna rabota" odavno nam je predočio Njegoš, a danas smo na Australijan openu mogli da vidimo kako u praksi izgleda kada dve starije gospođe pokažu svoj karakter.

Nakon meča između Beloruskinje Arine Sabalenke i Britanke Kejti Bolter (6:3, 6:4) pobednica je ka tribinama bacila svoju traku za kosu, ne sluteći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kakav će rusvaj izazvati tim potezom.

Dve starije gospođe dokopale su se trake za kosu u istom trenutku, a zatim je usledila scena kao iz Ezopove basne o dva jarca. Popuštanja nije bilo, natezanje je trajalo sve dok pripadnik obezbeđenja nije prišao i zatražio da obe gospođe napuste tribine.

Na kraju su morale da napuste tribine, a to su učinile ne odričući se "plena". Ostaje samo da nam neko javi koja je dobila bitku i kući ponela vrednu traku za kosu jedanaeste teniserke sveta.

This is the greatest thing I’ve seen at the #AusOpen⁠ ⁠!

Two old ladies fighting over Aryna Sabalenka’s headband, which she threw into the crowd! 😂

Security came and escorted both women from the stadium. They also took the headband away as neither of the ladies would let go. pic.twitter.com/tv0I2mdaTt

— Jedd Zetzer (@JeddZetzer) 16. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SMEH DO SUZA NA AO: Babe se POTUKLE posle meča! Razlog je krajnje BIZARAN! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2019

Melburn bruji o ovome...Neviđeni skandal desio se na Australijan openu. I to posle meča Arine Sabalenke i domaće teniserke Kejti Bolter. Beloruskinja je prošla u treće kolo, a kada je posle meča bacila traku za kosu u gledalište, dve starije gospođe sukobile su se oko toga ko će da je uzme...NIJE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.