Slepi miševi se izvukli u poslednjim sekundama, Sevilji bod na Mestalji (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slepi miševi" se izvukli u poslednjim sekundama, Sevilji bod na "Mestalji" (video)

U jednom od derbija 15. kola španske Primere, Valensija je ugostila Sevilju.

"Rohiblankosi" su gostovali na "Mestlaji", a domaćin je u smiraj susreta došao do boda, na kraju je bilo 1:1 (0:0).

Na samom startu smo videli sjajnu priliku za domaćina, ali je golman Sevilje Vaclik bio sjajan.

Čeh je najpre sačuvao pokušaj Garaja glavom, a potom je uspeo da spreči i Santija Minu da se iz odbitka upiše u listu strelaca.

Do kraja prvog dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije bilo izglednih prilika, da bi nakon 10 minuta igre u nastavku gosti poveli. Sarabija trese mrežu Valensije na asistenciju Ben Jedera.

Usledila su brojne promene kod domaćina, koje su urodile plodom tek u finišu, igrao se treći minut sudijske nadoknade, kada je nakon centaršuta Pareha iz slobodnog udarca Dijakabi poravnao rezultat.

To je bio i konačan rezultat ovog susreta, Sevilja na drugom mestu sa 28 bodova, Valensija sa 10 bodova manje na 12. poziciji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.