Slepi miševi konkretni, Madriđani veruju u Jovića?

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 00:13

"Slepi miševi" konkretni, Madriđani veruju u Jovića?

Deluje da srpski internacionalac ostaje.

Dosta je bilo priče o selidbi Luke Jovića posle jednu, doduše neuspešne sezone u režiji pojačanja plaćenog oko šezdeset miliona evra. Za srpskog napadača su zainteresovani Monako, Lester, tu je i Arsenal navodno, ali Madriđani će mu po svemu sudeći dati drugu priliku.

Ali prvu pravu priliku neće dati svom akademcu - Borhi Majoralu.

Španac se vraća sa pozajmice iz Levantea gde je 36 utakmica postigao devet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << golova. Ovo mu je druga pozajmica kod komšija, pre toga je bio i u Volfsburgu.

Di Marcio piše kako je Valensija ponudila petnaest miliona evra plus bonusi za 23-godišnjeg napadača, Lacio je takođe bio zainteresovan, ali izgleda da će Španci ipak biti brži.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.