Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2021, 23:48

Slavoljub Đorđević: LASK nije pokazao mnogo, idemo hrabro na revanš

„I da smo dobili 1:0 ne bi bilo gotovo“, kaže trener Vojvodine

Odigrala je Vojvodina mnogo bolje protiv LASK-a, iako je izgubila, nego protiv dosta slabijeg Panevežisa u prethodnoj rundi i to je ohrabrenje za navijače Lala da i pored poraza na Karađorđu (1:0) njihov tim ima čemu da se nada u revanšu u Lincu.

Isto misli i trener Slavoljub Đorđević koji je za klupski sajt nakon meča rekao da će njegov tim igrati hrabro u Austriji, na pobedu i prolaz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dalje.

"Bila je neizvesna utakmica, kao što sam rekao u najavi. LASK igra ozbiljan, direktan fudbal i fizički su veoma jaki. Moji momci su igrali tvrdo, borbeno, disciplinovano. Prvo poluvreme je bilo tako-kako je, u drugom smo hteli hrabrije. Pogodili smo  stativu, a tu se lomi utakmica...", rekao je Đorđević.

Šef struke Lala smatra da LASK nije oduševio iako je pobedio.

"LASK nije pokazao mnogo, mi smo čekali šansu, bili smušeni, ali optimista sam. Gotovo je prvo poluvreme, idemo tamo hrabro, da igramo, nemamo šta da izgubimo, daćemo sve od sebe i uz Božiju pomoć nadam se da prođemo".

On je rekao da ništa ne bi bilo gotovo i da je Vojvodina dobila meč.

"I da smo dobili 1:0 ne bi bilo gotovo, igraju se dve utakmice. Ne vidim da će u Austriji nešto drugačije da igraju, izaći ćemo hrabrije. Cucin je dobio crveni karton, u deficitu smo sa desnim bekovima, ali idemo hrabro", podvukao je Đorđević.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.