Slavni mađarski vaterpolista Marton Sivoš doživeo srčani udar tokom meča

Izvor: JavneVesti.com, 08.Apr.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni mađarski vaterpolista Marton Sivoš doživeo srčani udar tokom meča

Mađarski vaterpolista i član Egera Marton Sivoš hitno je operisan nakon što je u duelu protiv Vašaša doživeo srčani udar.

 
Kako prenose "Vesti", Sivoš je doživeo srčani udar usred meča, osetivši bolove u grudima i leđima. Iako je nastavio da igra, stanje mu se pogoršalo, pa je hitno prebačen u bolnicu gde je i operisan.
Mađarski mediji navode da je stanje iskusnog vaterpoliste stabilno, ali se nalazi na intenzivnoj nezi na posmatranju.
  >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com <<
Ovaj 33-godišnji vaterpolista, osvajač zlatne medalje sa reprezentacijom na šampionatu sveta održanom u Barseloni 2013, te dva srebra na prethodnim, po svoj prilici moraće prevremeno da završi karijeru.
 
"Situacija je bila kritična, a Sivoš je trebalo odmah da zatraži pomoć lekara, a ne da nastavlja da igra. Minuti su odličivali, lekari su mu spasili život. Znam da je veliki sportista i da želi da igra u plej-ofu koji počinje za dve nedelje, ali na to mora da zaboravi", rekao je za Totalsport Ištvan Đerđeli, tim-menadžer nacionalne selekcije Mađarske.

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.