Slavni fudbaler otkucao Ronalda: Svlačionica smrdi na alkohol, Kapelo pomagaj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 10:49

Slavni fudbaler otkucao Ronalda: Svlačionica smrdi na alkohol, Kapelo pomagaj!

Bilo je mnogo problema u Realu.

Italijanski stručnjak i nekadašnji trener fudbalera Real Madrida Fabio Kapleo izjavio je da je mu je Brazilac Ronaldo stvarao najviše problema dok je bio strateg "kraljevskog kluba".

- Ronaldo je bio najveći talenat kog sam imao priliku da treniram. U istom trenutku je bio i fudbaler sa kojim sam imao najviše problema u svlačionici. Stalno je izlazio i zabavljao se i radio je stvari koje nije trebalo. Jednom prilikom mi je prišao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rud van Nistelroj rekao:"Treneru, svlačionica smrdi na alkohol” - rekao je Kapelo u razgovoru za Skaj Sports.

Italijanaki trener tvrdi i da je Real krenuo da niže pobede kada je Ronaldo otišao u Milan.

- Ronaldo je otišao u Milano i mi smo počeli da pobeđujemo. Bio je najtalentovaniji fubaler, bez ikakve sumnje - zaključio je Kapelo.

Ronaldo je dres Real Madrida nosio od 2002. do 2007. godine i u tom periodu je postigao 104 gola u 177 nastupa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.