Slavni Renzo Grejsi gost MMA saveza Srbije

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 15:03

Slavni Renzo Grejsi gost MMA saveza Srbije

MMA savez Srbije krenuo je uzlaznom putanjom

Nakon oformljenog novog rukovodstva na čelu sa Lukom Nikolićem, odmah je počela akcija.

Održano je spektakularno prvo kolo MMA lige Srbije u Gornjem Milanovcu, a dok čekamo drugo izdanje predsednik ne sedi skrštenih ruku.

Prvo je bio specijalni gost Brave FC organizacije u Bahreinu čiji su osnivači deo kraljevske porodice i tu uspostavio važne kontakte i saradnju, a trenutno je domaćin legendi brazilskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i svetskog MMA i BJJ sporta Renzu Grejsiju.

"Velika mi je čast, a mislim i za ceo borilački sport u našoj zemlji, što nam je u gostima slavni Grejsi. Nema baš mnogo zemalja u svetu koje se mogu pohvaliti da im je Grejsi došao u radnu posetu. Prijem je protekao na najvišem nivou. Ovo je samo jedan od dokaza da dižemo MMA u Srbiji, nećemo stati. Čeka nas još mnogo važnih projekata, ali moji saradnici i ja smo i više nego spremni i željni izazova", otkriva Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.