Slavlje šampionki i organizacija svečanog dočeka

Izvor: RTS, 09.Sep.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlje šampionki i organizacija svečanog dočeka

Ekskluzivno za "Jutarnji program" naš kolega Predrag Milinković pratio je i snimao slavlje naših šampionki po dobijanju pehara i zlatnih medalja na povratku do hotela u kome su smeštene. Naše odbojkašice večeras stižu u Beograd, a već tradicionalno očekujemo da sa njima nastavimo slavlje od 21.00 na šampionskom balkonu gradske skupštine u Beogradu. Svečani doček odbojkašica možete pratiti na Prvom programu RTS-a. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Izabranice Zorana Tezić odbranile su titulu osvojenu pre dve godine na EP u Azerbejdžanu i Gruziji, osvojivši ukupno treće zlato za Srbiju na prevenstvima Starog kontinenta i nastavile su slavlje po dobijanju medalja i na povratku do hotela.
 
Srbija je šampionat završila bez ijednog poraza, a ova generacija srpskih odbojkašica igrala je finala na poslednja tri velika takmičenja – na Olimpijskim igrama (2016), Evropskom prvenstvu (2017) i Svetskom šampionatu (2018).
Nove-stare šampionke posle velike borbe i mnogo preokreta savladale su domaćina koji je imao veliku podršku sa tribina.
Povratak u zemlju naših šampionki se očekuje u toku popodneva, a već tradicionalno za njih se pred Gradskom skupštinom Beograda organizuje svečani doček.
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić čestitao je odbojkašicama Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Turskoj i pozvao građane da ih dočekaju večeras u 21 sat, ispred Gradske skupštine u Beogradu. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Povećane „zlatne rezerve“, odbojkašice Srbije pozdravljene u Beogradu

Izvor: RTS, 09.Sep.2019

Naše odbojkašice došle su u Beograd, a već tradicionalno slavlje je održano na šampionskom balkonu gradske skupštine u Beogradu. Oslobođena je velika količina emocija. Izabranice Zorana Terzića bile su oduševljene brojem ljudi ispred Skupštine Beograda. Loše vreme i kiša nije omelo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.