Slavlje igrača Sloge uprkos porazu

Izvor: B92, 02.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlje igrača Sloge uprkos porazu



Košarkaši kraljevačke Sloge, kao trećeplasirana ekipa Atlas Pils Yuba lige, učestvovaće u Superligi Srbije i Crne Gore, što je trener ekipe Dragan Kostić opisao kao "jedan od najboljih rezultata Sloge u dugogodišnjoj istoriji".

Iako su izgubili u Beogradu od Atlasa 95:89 u derbiju 25. kola Atlas Pils Juba lige, kraljevačkoj ekipi je išao na ruku poraz OKK Beograda na svom parketu od čačanskog Borca 91:87.

"Mislim da smo još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beogradskoj publici pokazali da Sloga ima kvalitet i potencijal. Utakmica protiv Atlasa je bila otvorena, sa puno koševa. Ipak, Atlas je kvalitetniji sastav, ali mogu da istaknem da se moja ekipa nije predavala ni kad je protivnik imao prednost od 16-18 poena. Još jednom je moja ekipa pokazala karakter", rekao je Kostić.

Kada su čuli rezultat iz dvorane "Pionir", gde je OKK Beograd izgubio, košarkaši kraljevačke Sloge već su počeli da slave, pa kao i da nisu odigrali poslednja dva-tri minuta meča. Kraj meča dočekali su slaveći na parketu i pored poraza od Atlasa.

Trener Atlasa Luka Pavićević rekao je da mu je drago što se Sloga plasirala u Superligu, ali još više zbog toga što to nije učinila pobedom nad njegovom ekipom.

"Čaršija zna da spekuliše na razne načine i zbog toga mi je dodatno drago zbog ove pobede", rekao je Pavićević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.