Slavko Petrović preuzeo Čačane

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2011, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavko Petrović preuzeo Čačane

Slavko Petrović se vraća na klupu Borca. Iako iz tabora superligaša sa Morave još uvek nema zvaničnih informacija, javna je tajna da će na zakazanoj konferenciji za novinare biti ozvaničen njegov povratak na mesto šefa stručnog štaba.

U prolećnom delu proteklog prvenstva, Petrović je, iako relativno malo poznat srpskoj fudbalskoj javnosti, uz maksimalnu podršku finansijera Milenka Kostića i rukovodstva, opravdao poverenje i zabeležio zapažene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rezultate.
Na zatvaranju prošlogodišnjeg šampionata, odmah posle utakmice sa BSK-om u Čačku, Petrović je prihvatio ponudu Rada, a ostavku je podneo posle 5. kola i poraza od Jagodine.
Rešena je i još jedna dilema u stručnom štabu. Petroviću će ponovo pomagati Ljubiša Dmitrović, dojučerašnji šef stručnog štaba. Dmitrović je prošle sezone bio prvi asistent Petrovića. Na klupu je seo u letnjim danima.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavko Petrović preuzeo Čačane

Izvor: Utakmica.rs, 03.Okt.2011

Slavko Petrović se vraća na klupu Borca. Iako iz tabora superligaša sa Morave još uvek nema zvaničnih informacija, javna je tajna da će na zakazanoj konferenciji za novinare biti ozvaničen njegov povratak na mesto šefa stručnog štaba. U...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Petrović novi trener Borca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2011, 00:21

ČAČAK -..Fudbalski klub Borac iz Čačka saopštio je večeras da je za novog trenera tog kluba izabran Slavko Petrović...Rukovodstvo kluba odlučilo je da posle serije slabih igara i rezultata u prvih sedam kola angažuje novog šefa stručnog štaba...Petrović se posle četiri meseca u beogradskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.