Slavio gol protivnika u derbiju Sarajeva – dobio ispisnicu od kluba

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 10:18

Slavio gol protivnika u derbiju Sarajeva – dobio ispisnicu od kluba

Tinejdžer koji je bio angažovan da skuplja lopte ujedno je bio i član FK Sarajevo međutim pri srcu mu je Željo - čijem se pogotku u za 2:2 burno radovao.

Zbog takve reakcije uručena mu je ispisnica iz Akademije kluba sa Koševa, prenose mediji u BiH.

Naime, 16-godišnji dečak je bio zadužen za dodavanje lopti na sarajevskom derbiju, a kada je Sulejman Krpić postigao gol za izjednačenje u 96. minut nije krio radost ispred južne tribine na kojoj su se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najvatreniji navijači Željezničara "Manijaci".

Snimak dečaka koji skače na gol Želje su videli odgovorni u Sarajevu, usledila je interna istraga nakon čega je odlučeno da ovaj omladinac više neće biti član "Bordo tima".

"Dečak je prekršio kodeks ponašanja. Svi akademci su upoznati s tim pravilnikom, baš kao što imaju i beneficije što su članovi Akademije. Kodeks se primjenjuje na treninzima, utakmicama i svim drugim događajima u kojima predstavljaju klub. Prekršio je to i isključen je. Objašnjeno je njegovim roditeljima i njemu, a nismo izlazili u javnost s imenom jer je dečak maloletnik pa smo želeli da ga zaštitimo", rekli su iz FK Sarajevo za Klix.ba.

Sarajevo i Željezničar su podelili bodove u burnom derbiju koji je okončan rezultatom 2:2.

Za oba tima predstoji borba za Evropu u poslednja dva kola Premijer lige BiH, a u nešto boljoj situaciji nalazi se Sarajevo koje ima dva boda više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.