Šlager: Za Zvezdu me ne vežu lepa sećanja, zbog Salcburga

Izvor: B92, 24.Okt.2023, 22:49

Šlager: Za Zvezdu me ne vežu lepa sećanja, zbog Salcburga

Ksaver Šlager, fudbaler Lajpciga, poručio je da je spreman za meč sa Crvenom zvezdom na Red Bul areni.

Srpski šampion će biti na iskušenju u meču sa nemačkim predstavnikom koji posle dva kola u grupi G ima tri boda.

"Osećam se dobro. Bio sam pomalo bolestan, telo mi je bilo iscrpljeno, tako da mi je odmor prijao. Osećam da sam opet spreman", rekao je Šlager.

Njemu ovo neće biti pri susret sa crveno-belima. Imao je prilike da protiv Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zcezde igra ne tako davno.

"Nemam najlepša sećanja u vezi sa Beograđanima. Igrao sam protiv njih za Salcburg i izbacili su nas u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona. Teško je igrati protiv njih. Dolaze iz male lige, tako da će biti motivisani. Žive za mečeve poput ovoga. To znači da će biti u stanju da naprave korak više. Ući će u meč sa mnogo energije, daće sve od sebe", poručio je Šlager.

Za trenera Marka Rosea dobra stvar je što može da računa na veliki izbor igrača.

"Dobro je da su se svi vratili i da su zdravi. Što je više igrača tu, jače je i takmičenje za mesto u timu. To znači da svako mora da prikaže svoju A igru. Činjenica da možemo da rotiramo na sredini takođe pomaže. Zdrava konkurencija podiže tim, gura nas napred. Drago mi je da imamo tu dubinu", zaključio je fudbaler Lajpciga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.