Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuplja "fore" od Novaka

Kišni dan u Lonodnu potpuno je poremetio raspored na Vimbldonu, ali ono što je izvesno da će biti odigrani mečevi koji su zakazani na Centrlanom terenu.

Među njima, kao treći po redu, je duel i Rodžera Federera i kvalifikanta Markusa Vilisa, trenutno 772. na ATP listi. Impresioniran činjenicom da će igrati pred 15.000 ljudi, koji će uglavnom biti uz njega, Vilis je došao na meč između Novaka Đokovića i Adrijana Manarina kako bi malo osetio atmosferu.

Marcus >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Willis popped into Centre Court a short while ago.https://t.co/MtPOq589Mz #Wimbledon #shoesoff pic.twitter.com/ahKcYb3qpl— BBC Tennis (@bbctennis) June 29, 2016

Mogao je i da pokupi neku “foru” od najboljeg tenisera sveta, koji je jedan od retkih igrača koji imaju pozitivan skor u duelima sa Rodžerom Federerom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.