Škuletić: Nadam se blagoj kazni

Izvor: B92, 30.Avg.2014, 06:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škuletić: Nadam se blagoj kazni

Napadač Partizana Petar Škuletić rekao je da nije želeo da učestvuje u tuči koja se desila pred kraj meča sa Nefčijem u plej-ofu za Ligu Evrope.

Škuletić je u 94. minutu postigao pobedonosni pogodak za Partizan protiv Azerbejdžanaca, posle čega je izbila tuča zbog koje je dobio direktan crveni karton.

“Nisam hteo, niti sam izazvao tuču na terenu. Bilo je nekog slučajnog kontakta kod >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proslave drugog gola u 92. minutu i potpuno bez razloga sam isključen. Nadam se blagoj kazni”, rekao je Škuletić za “Večernje Novosti”.

Crnogorski napadač mogao bi da dobije između jedne i tri utakmice neigranja, a trener Partizana Marko Nikolić najavio je da se klub neće žaliti kakva god odluka bila.

“Ja bih voleo da dobije samo jedan meč suspenzije i da neko u disciplinskoj komisiji UEFA pogleda snimak incidenta. Ipak, kakva god kazna da bude, mi se na nju nećemo žaliti, jer je uvek kod UEFA od žalbi bila slaba vajda”, kaže Nikolić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Petar Škuletić o crvenom kartonu u Bakuu

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2014

„Nisam hteo, niti sam izazvao tuču na terenu. Bilo je nekog slučajnog kontakta kod proslave drugog gola u 92. minutu i potpuno bez razloga sam isključen. Nadam se blagoj kazni“.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.