Škrtel produžio sa Liverpulom

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2012, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škrtel produžio sa Liverpulom

Reprezentativac Slovačke Martin Škrtel produžio je ugovor sa Liverpulom, saopšteno je na sajtu engleskog premijerligaša.
Liverpul nije otkrio dužinu ugovora, sem da je reč o dugogodišnjoj saradnji.
Škrtel je ovog leta postao slobodan igrač, a interesovanje za odbrambenog igrača Liverpula pokazali su Mančester Siti, Arsenal, Milan i bivši klub Zenit iz Sankt Peterburga.
Srećan sam jer ću i dalje biti deo jednog od najboljih klubova na svetu. Puno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se ovog leta pričalo o mojoj budućnosti, ali meni je prioritet bio da produžim saradnju. Ponosan sam jer igram u Liverpulu, nadam se da ću ostaviti dubok trag u klubu i da će me se navijači jednog dana sećati – rekao je Škrtel.
Škrtel je prošle sezone odigrao 36 utakmica i postigao četiri gola za tim sa Enfilda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.