Skromni junak Simonović: Saigrači su me ispratili, ovo je velika timska pobeda

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skromni junak Simonović: Saigrači su me ispratili, ovo je velika timska pobeda

"Čekaju nas još tri jake utakmice, probaćemo da napravimo čudo i da se plasiramo u TOP 8. Stvarno verujem u ove momke i ovaj tim", rekao je isusni trojkaš

Košarkaši Crvene zvezde napravili veliki brejk u Malagi, savladali domaću Unikahu i sada imaju odličnu priliku, ne samo da se plasiraju u četvrtfinale, već da se bore i za osvajanje drugog mesta u grupi F, koje garantuje prednost domaćeg terena narednoj fazi.

Apsolutni junak pobede izabranika Dejana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Radonjića bio je iskusni Marko Simonović, čije su trojke u potpunosti srušile svaku nadu izabranika Đoana Plaze da mogu do eventualne pobede.

"Dobra utakmica za nas, sjajno smo odigrali drugo poluvreme, verovali smo u pobedu i na kraju zasluženo došli do nje. Napravili smo veliki korak ka TOP 8. Treba nam još samo jedna pobeda i verujem da možemo da je ostvarimo. Ali, pre svega toga ide utakmica sa Cedevitom", kaže Simonović.

Simonović je u poslednjoj šutevima van linije 6,75 definitivno prelomio meč.

"Osećao sam se dobro u drugom poluvremenu, verovao sam da mogu da ubacim. Saigrači su me ispratili, ali je ovo pre svega bila velika timska pobeda", rekao je Simonović.

Crvenu zvezdu u Evroligi očekuju još gostovanja Lokomotivi i Cedeviti, kao i meč sa Darušafakom u Beogradu, ali Simonović sada razmišlja samo o onoj prvoj koja dolazi, u ABA ligi protiv Cedevite.

"Čekaju nas još tri jake utakmice, probaćemo da napravimo čudo i da se plasiramo u TOP 8. Stvarno verujem u ove momke i ovaj tim. Sada idemo na izuzetno teško gostovanje Cedeviti. Daćemo sve od sebe da probamo da dobijemo. Očekujem vrlo težak meč. Oni su sjajna ekipa sa vrhunskim igračima i svaka lopta i svaki posed će biti važni", zaključio je Simonović.

Cedevita i Crvena zvezda revanš polufinala plej-ofa ABA lige igraju u utorak, 22. marta u 20 časova u Zagrebu. Prvi duel u dvorani Aleksandar Nikolić Zvezda je rešila u svoju korist posle produžetka sa 97:88. Polufinalna serija ABA lige igra se na dve pobede.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.