Izvor: B92, 02.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škotska bez selektora - Fogts otišao

Trener Berti Fogts podneo je danas ostavku na mesto trenera škotske reprezentacije, posle dve i po godine provedene na tom mestu, saopštio je danas Fudbalski savez Škotske.

"Fogts je ponudio ostavku, koju je Fudbalski savez Škotske prihvatio. On je sporazumno napustio selektorsko mesto", navodi se u saopštenju saveza.

Fogts je 1996. godine doveo svoju rodnu Nemačku do titule evropskog prvaka. On se nalazi pod velikim pritiskom javnosti od početka kvalifikacija za Svetsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvenstvo, pošto je Škotska u prva tri kola osvojila samo dva boda.

Mediji u Britaniji kao glavne kandidate za mesto selektora ističu bivšeg trenera Rendžersa i Evertona Voltera Smita i nekadašnjeg trenera Sautemtona Gordona Strahana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.