Skot: Osećao sam se prevareno

Izvor: MVP.rs, 25.Maj.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skot: Osećao sam se prevareno

Iskusni stručnjak i dalje ne može da oprosti upravi Lejkersa za ono što mu je učinila u prošlosti.

Nakon dve godine koje je proveo u Los Anđeles Lejkersima kao trener, u aprilu 2016. godine Bajron Skot je dobio otkaz. U dve sezone sa timom iz El Eja je ostvario učinak od samo 38 pobeda i 126 poraza. Uprava kluba nije bila zadovoljna ni radom iskusnog stručnjaka sa mladim igračima. Ipak, on smatra da ga je uprava Lejkersa prevarila, izdala, te da je zaslužio više >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << poštovanja u tom periodu, posebno od Džima Basa i Miča Kupčaka.

"Praktično su me želeli u ekipi samo kako bih mogao da kontrolišem Kobija Brajanta, kako on ne bi poludeo i kritikovao njihov rad. Brajant me je poštovao toliko, pa je radio stvari koje sam od njega tražio. I dalje se osećam izdano, prevareno zbog njihovih reči i postupaka. Obećali su mi da ću ostati trener ekipe i nastaviti tamo gde sam stao, ali su se predomislili. Što se tiće mog odnosa sa igračima, mislim da nema igrača u Ligi koji ne poštuje mene i moj rad. Sigurno je da ima igrača koji me ne vole, ali većina koju sam trenirao, kada dođem u kontakt sa njima, pokazuju mi veliko poštovanje", izjavio je Skot.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.