Skols objasnio zbog čega su svi poverovali da je Pogba veliki igrač?

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skols objasnio zbog čega su svi poverovali da je Pogba veliki igrač?

Ono što je bilo jasno još davno, slavni fudbaler potvrdio. Junajted se preračunao u nekoliko stvari.

Pol Skols nastavlja da priča o Junajtedu, ovo je poenta kada je Pol Pogba u pitanju, o njoj smo na ovim stranicama više puta komentarisali.



"Pogba radi neke stvari fantastično, dribling, primanje lopte, a onda posle pet minuta isključi mozak i kao da je zadovoljan time što je pokazao. Rivali su to primetili i znaju, pa je protiv njega lako igrati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />


Vidite protiv Vulvsa, magičan potez ka Fredu za gol, a onda odmah, gubi loptu na sredini u drugom poluvremenu i kriv je za gol", dodaje Skols.

I onda poenta, zbog čega je Pogba izgledao tako dobro u Juventusu.



"Jer je on bio mala riba, samo šraf velikog tima, imao je mnogo dobrih igrača uz sebe i nekoga ko će ga kontrolisati. Imao je Pirla i Markisija, Pirlo je kontrolisao svaki meč, sa njim je lako igrati. I iz takve sredine dođeš u Junajted gde te niko ne kontroliše i moraš da budeš najbolji. Pogba to nije..."
, objasnio je Skols.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.