Skolari: Glasao sam za Ronalda

Izvor: B92, 12.Dec.2013, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skolari: Glasao sam za Ronalda

Selektor Brazila Luis Felipe Skolari rekao je da Kristijano Ronaldo zašlužuje Zlatnu loptu i otkrio da je glasao za njega.

"Moj glas sam dao Ronaldu. On je po mom mišljenju najbolji igrač na svetu. Mesiju se to nije svidelo i kad smo pričali rekao mi je da je bolje da sam za njega glasao. Odgovorio sam mu da tu nagradu zaslužuje Kristijano i to posebno ove godine", rekao je Skolari na konferenciji za medije u Brazilu.

Skolari je svojevremeno, kao selektor Portugalije 2004. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, uvrstio 19-godišnjeg Ronalda u nacionalni tim i zajedno su stigli do finala Evropskog prvenstva na domaćem terenu.

On je drugi put na klupi Brazila, a s tom reprezentacijom osvojio je Svetsko prvenstvo 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji, kao i ovogodišnji Kup Konfederacija.

U dosadašnjoj karijeri trenirao je i Gremio, Gojas, Kruzeiro, Palmeiras, Čelsi, kao i nekoliko katarskih klubova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.