Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 21:36

Skinuti Srbiju sa trona to je Tucakov životni san

Uspeo je dovede Hrvatsku na krov sveta.

Vaterpolisti Hrvatske postali su šampioni sveta, pošto su u finalu SP u Dohi pobedili Italiju 15:13 posle izvođenja peteraca.

Selektor vaterpolista Hrvatske Ivica Tucak rekao je da je njegov tim odigrao vitešku utakmicu u finalu SP u Dohi.

- Hvala Bogu da se završilo ovako. Mislim da smo odigrali jednu vitešku utakmicu, borili se kao lavovi. Protiv protivnika koji je odigrao sjajnu utakmicu, možda i najbolju od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada ja pratim Italijane. Mislim da smo napravili veliku stvar. Da nam je neko rekao da ćemo igrati dva finala i postati svetski prvaci, mislim da niko ne bi verovao. Još nisam ni svestan svega - rekao je Ivica Tucak.

On je najavio napad i na olimpijsko zlato u Parizu.

- Moja životna želja je olimpijsko zlato. Dok ga ne budem imao u svojim vitrinama, neću biti miran. Nadam se da će to zlato doći sa Hrvatskom. Imamo jednu neverovatnu hemiju. Nedavno su mi ugradili stent pa sam im rekao da me ne bacaju u bazen, ali me Fatović sveedno bacio. Možda me se želi rešiti. Olimpijske igre su moj san - poručio je Tucak, koji očigledno želi da skine Srbiju sa trona olimpijskog šampiona na kojem se nalaze već osam godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.