Skinuo sam 11 kg u tri dana, imao sam osećaj da sam umro Luis otvorio dušu o detaljima drame koju je preživeo

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 13:28

"Skinuo sam 11 kg u tri dana, imao sam osećaj da sam umro" Luis otvorio dušu o detaljima drame koju je preživeo

Iskren je bio...

Američki MMA borac Derik Luis u subotu će odmeriti snage sa Markosom Rožerio de Limom, a pred ovaj duel govorio je o problemima koji su ga mučili u prethodnom periodu.

Luis je u nizu od tri uzastopna poraza, a poslednji je došao protiv Sergeja Spivaka u februaru.

Luis je tu borbu odradio iz drugog pokušaja, odnosno prvu je otkazao zbog zdravstvenih problema neposredno pre samog meča, pa je otkrio pozadinu svega.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Poslednjih nekoliko borbi nisam odradio zdrav i tačka. Pre svoje poslednje borbe sam se srušio pre vaganja, moji treneri su me morali nositi. Nisam imao energije ni za ostatak nedelje. Ono što se dogodilo jeste da sam čekao tri dana pre vaganja, te tada počeo skidati kilograme. Skinuo sam 11 kilograma u tri dana. Nisam jeo ni pio vodu - rekao je Luis.

- To mi je otvorilo oči, stalno sam u borbi mislio na to. Imao sam osećaj kao da sam umro. Razmišljao sam o ostalim borcima koji to prolaze, neki se takođr sruše i ne mogu se boriti. Dobra stvar je što se dogodilo u UFC-ovoj zgradi te su mi odmah dali sve što je potrebno da nastavim hodati. Da, strašan trenutak - dodao je Lewis.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.