Škendija opominje Radnički

Izvor: Mondo, 18.Jul.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škendija opominje Radnički

Nišlije uprkos ubedljivoj pobedi u prvom meču protiv malteške Gzire ne žele da veruju da je posao već završen. Otežavajuće okolnosti - vrućina, vlažan vazduh i veštački teren.

Pomoćni trener Radničkog Dragan Šarac rekao je da će njegova ekipa u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Gzire igrati kao da je na "Čairu" prošlog četvrtka bilo nerešeno.

On je najavio jednu ili dve promene u timu u odnosu na utakmicu koju je srpski predstavnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kao domaćin dobio ubedljivim rezultatom 4:0.

"Očekuje nas teška utakmica. Gzira je jedna od boljih ekipa sa Malte, a biće i jako toplo, uz veliku vlažnost. Gzira ima prednost i veštačkog terena, koji mi retko koristimo. Dolazimo kao da je rezultat u Nišu bio 0:0. Pokušaćemo da odigramo što bolje i kvalitetnije", rekao je Šarac novinarima na Malti.

Pobednik ovog dvomeča će u drugom pretkolu Lige Evrope igrati protiv boljeg iz duela Makabi Tel Aviv - Ferencvaroš (prvi meč 1:1). Šarac je istakao da je reč o kvalitetnim ekipama, ali da Nišlije još ne razmišljaju tako daleko.

"U fudbalu je sve moguće. Škendija je, naprimer, pobedila 5:0, pa je u utorak izgubila revanš 4:0. Prilazimo ovoj utakmici obazrivo. Prvo da prođemo ovo, pa ćemo da razmišljamo o narednom protivniku", rekao je Šarac.

Prvotimac Nermin Haskić kazao je da toplo vreme i veštački teren mogu da predstavljaju izazov, ali da ne veruje da će im zadati mnogo problema.

"Veštački teren jeste velika promena, ali mislim da smo na vreme došli i da će nam jedan trening pomoći. Mislim da ne bi trebalo da bude problema".

Haskić ističe da je motivisan i željan dokazivanja u svom novom klubu, za koji je debitovao prošlog četvrtka.

"Idem da opet odigram na 100 odsto, kao i prošlu utakmicu, a golovi će doći. Mislim da se čoveku uvek vrati uloženi trud".

Utakmica je zakazana za četvrtak u 18 časova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.