Skenderbeg brojao do devet!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skenderbeg brojao do devet!

Naredni rival beogradskog Partizana u Ligi Evrope danas je overio plasman u osminu finala albanskog kupa na više nego ubedljiv način.

Fudbaleri Skenderbega dovršili su započeti posao i još jednom ubedljivom pobedom u duelu sa ekipom Mamurasi overili plasman u osminu finala albanskog kupa.

Prvu utakmicu druge runde takmičenja Skederbeg je kao gost dobio rezultatom 8:0, dok je danas kao domaćin slavio istom razlikom, s tim što je postigao i primio gol više. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Skenderbeg je nakon današnjih 9:1 u meču sa trećeligašem iz grada koji se nalazi nedaleko od jadranske obale ukupnim rezultatom 17:1 obezbedio mesto među 16 najboljih u albanskom kupu.

Naredni protivnik Skenderbega u albanskom kupu biće drugoligaš iz Lješa.

Podsećamo da će se šampion Albanije i Partizan sastati u trećem kolu grupne faze Lige Evrope, a meč u Elbasanu na programu je 19. oktobra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Skenderbeg pred duel sa Partizanom pobedio 17:1 (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2017

Naredni protivnik Partizana u Ligi Evrope Skenderbeg nalazi se u odličnoj formi baš pred duele sa crno-belima o čemu svedoči i vest koja stiže iz Albanije...U 1. kolu nacionalnog kupa ekipa iz Korčea savladala je Mamurasi sa ukupnim rezultatom 17:1 pošto je posle trijumfa u gostima od 8:0, danas...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.