Skauti Juventusa stižu u Beograd!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Okt.2015, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skauti Juventusa stižu u Beograd!

Italijanski šampion "špijunira" narednih dana na nekoliko stadiona širom Evrope

Reprezentativnu pauzu u Juventusu koriste kako bi skovali strategiju za predstojeći januarski prelazni rok! Stara dama će prema najavama iz Italije biti veoma aktivna na tržištu, a poznata su i neka imena koja su na skeneru italijanskog šampiona. 

Ono što je za nas interesantno jeste da je da skaut Juvea potvrdio dolazak u Beograd na utakmicu Srbija - Portugal, ali kako tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mediji na Čizmi pod lupom neće biti nijedan od Orlova, već krilni napadač selekcije Portugalije Bernanrdo Silva. Tutosport piše kako su crno-beli ozbiljno zagrizli za ovog 21-godišnjeg momka koji ove sezone igra sjajno u dresu Monaka, a ustalio se u nacionalnom timu. Silva je dete Benfike, brz je, dobar dribler i to je tip igrača kojeg bi Alegri rado video u svom timu.

Kneževi su Bernarda Silvu u januaru ove godine platili čak 15.000.000 evra, pa je teško verovati da bi mogao da napusti Lui II za manju cifru.

Skauti Juventusa biće na još dva meča u narednih nekoliko dana. U utorak će italijanski prvak imati svog "špijuna" na utakmici Holandija - Češka u Amsterdamu, odnosno na susretu mladih timova Holandije i Slovačke. U Amsterdamu će na skeneru biti mladi defanzivac Ajaksa Žairo Ridevald (tržišna vrednost oko 2.000.000) i to je informacija koja seveć duže vreme provlači po medijima u Italiji. Ko će biti skautiran na susretu mladih timova za sada nije poznato.

Tutosport takođe piše da Ridevald nije jedini fudbaler Ajaksa koji je zapao za oko Juventusu. Drugo ime je Dejvi Klasen, vezista koji ima 22 godine i čija je tržišna vrednost oko 8.000.000 evra.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.