Skariolo: Gasol nije dobro

Izvor: MVP.rs, 18.Avg.2016, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skariolo: Gasol nije dobro

Iskusni centar je pod znakom pitanja za polufinalni meč.

Mnogi su sa nestrpljenjem očekivali duel između Sjedinjenih Američkih Država i Španije u polufinalu Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru. Ove dve selekcije su odigrale dva nezaboravna finala u Pekingu i Londonu, pa se očekivao novi spektakl.

Ali, postoji mogućnost da Crvena furija u polufinalu naastupi bez svog najboljeg igrača. Pau Gasol ima određene probleme, za koje je selektor Serđo Skariolo >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << izrazio zabrinutost:

"On nije dobro. Trenutno ne mogu da kažem da li će moći da nastupi protiv Amerike", rekao je Skariolo i dodao:

"On će nastaviti sa terapijama. Istina je da nam je neophodan. Nadam se da če se oporaviti dovoljno da pomogne svojim saigračima u određenoj meri. Ne mogu da kažem ništa više od toga", zaključio je trener Španije.

Iako Skariolo nije saopštio o kakvim problemima se radi, dobro obavešteni izvori su javili da je reč o povredi lista. Duel Španije i Sjedinjenih Američkih Država je zakazan za petak u 20 sati i 30 minuta.

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.