Skandal u Superligi Srbije: Sudija dosudio penal, ekipa napustila utakmicu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 20.Avg.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Superligi Srbije: Sudija dosudio penal, ekipa napustila utakmicu (VIDEO)

Šesto kolo fudbalske Superlige Srbije obeležio je prekid utakmice između Bačke i Mladosti iz Lučana, koji je ispraćen s mnogo dodatnih dešavanja.

Sudija Srđan Obradović svirao je penal za Bačku u 55. minutu kada je posle centaršuta Miloša Josimova, Bogdan Milošević visoko podigao ruku u šesnaestercu.

Lopta ga je pogodila u ruku, a Obradović je posle konsultacija sa pomoćnikom pokazao na belu tačku.

Ovaj potez je izazvao besnu reakciju trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << gostiju Nenada Milovanovića koji je povukao svoju ekipu sa terena. Igrači Mladosti su se potom vratili na teren i završili meč do kraja.

Luka Luković je penal promašio, ali je isti igrač u 79. minutu dao jedini gol na meču i rešio pitanje pobednika, 1:0.



Sporni momenat je izazvao i reakciju kluba iz Lučana koji je rekao da će se tokom dana oglasiti saopštenjem, a Žurnal piše da je Milovanović rekao da je najbolje da Mladost pronađe novog trenera.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.