Skandal u Pioniru! Vujošević se tukao sa navijačem Zvezde?! Nebojša Ilić krvav u hodniku!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Pioniru! Vujošević se tukao sa navijačem Zvezde?! Nebojša Ilić krvav u hodniku!

Tužan dan za srpsku košarku

Sraman završetak duela koji bi trebalo da predstavlja svetkovinu srpske košarke. Trener Partizana Duško Vujošević fizički se obračunao sa nekim iz tabora Crvene zvezde po završetku četvrte utakmice polufinalne serije Jadranske lige >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u kojoj je njegov tim pretrpeo poraz, završio takmičenje i ostao bez Evrolige u narednoj sezoni. Incident su snimile i kamere Sportkluba, ali se na njima nije videlo ko je udaren. Prema prvim informacijama iz Pionira nastradao je Mirko Pavlović, ali se ispostavilo da se Vujošević tukao sa nekim od navijača Crvene zvezde koji se nekako "snašao" i ušao u dvoranu Pionir.

Na snimku Sportkluba se na 20. sekundu vidi kako Vujošević prilazi već identifikovanom navijaču i naizgled bez povoda - mada je to nemoguće tvrditi - udara ga pesnicom u ruke dok ovaj priča telefonom. Potom su se u celu zbrku umešali i jedan pripadnik obezbeđenja i jedna za sada nepoznata osoba.

Tim menadžer Crvene zvezde Nebojša Ilić je inače u hodniku je bio krvave glave pošto je pogođen tvrdim predmetom sa tribina.

Čekamo detaljnije informacije iz Pionira.



Evo snimka! pic.twitter.com/IGKM3rWfez
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga,   Incident

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA TERENU SPORTSKI, VAN NJEGA DIVLJAČKI: Funkcioneru Zvezde ‘polupana’ glava

Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2015

Za razliku od košarkaša Crvene zvezde i Partizana koji su se sportski pozdravili na kraju četvrtog meča plej-of serije pojedini navijači i funkcioneri nisu sportski podneli poraz crno-belih.. . Kakao nam javlja izveštač iz dvorane po završetku meča tim menadžer Crvene zvezde Nebojša Ilić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.