Skandal u Novom Sadu: Vošin funkcioner ošamario 18-godišnju fudbalerku Zvezde jer je slavila pobedu?!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Novom Sadu: Vošin funkcioner ošamario 18-godišnju fudbalerku Zvezde jer je slavila pobedu?!

Lale se odmah ogradile od njegovog postupka i izvinile

Vest koju je zaista neprijatno pročitati. Dragan Čapelja, funkcioner Ženskog fudbalskog kluba Vojvodine, ošamario je 18-godišnju igračicu Crvene zvezde Nevenu Miladinović samo zato što je sa drugaricama slavila pobedu u Novom Sadu?

Zvezda je saopštila da je nasilnik odmah priveden, dok se ŽFK Vojvodina na čelu sa Jovanom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vukčevićem  u potpunosti ogradilo od ovog nemilog događaja i uputilo bezrezervno izvinjenje i Neveni i njenim roditeljima i beogradskim kolegama.

"Razlog (za duži boravak u Novom Sadu) nesportski  je  i neljudski čin licenciranog predstavnika fudbalskog kluba Vojvodina, pojedinca Dragana Čapelje, koji je na sebi imao čak i marker službenog lica, ali ni to ga nije sprečilo da revoltiran radovanjem naših devojaka, pred svima prisutnima iz sve snage šamarom udari našu fudbalerku Nevenu Miladinović, devojčicu koja je jedna od ubedljivo najdisciplinovanijih u timu, jedno nadasve uzorno dete, koje je tek napunilo 18 godina, odlikaša, reprezentativku Srbije, dete izuzetnih roditelja, Zvezdino dete. Nakon policijske intervencije izgrednik je priveden u policijsku stanicu, gde je bez bilo kakvog obrazloženja, osim revoltiranosti dečjim radovanjem, priznao ovaj neljudski čin. Policija je slučaj predala dežurnom sudiji za prekršaje, koji će protiv izgrednika podneti krivičnu prijavu, a na svima nama ostaje jedna velika obaveza i odgovornost, da se ovako nešto više nikada i nikome ne dogodi, jer ničije, baš ničije dete, ne zaslužuje bilo šta nalik ovome", navodi se u saopštenju Crvene zvezde na Fejsbuk stranici kluba.

Čapelja je, inače, ranije radio i u muškom fudbalskom klubu Vojvodina, ali je otišao po dolasku aktuelne uprave na čelu sa predsednikom Zoranom Šćepanovićem.

(FOTO: Star Sport, ŽFK Crvena zvezda/Fejsbuk)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

OLOŠ vređao srpske OLIMPIJCE, pa OŠAMARIO fudbalerku! Evo ko je spečena baba, vepar, retard, debela!

Izvor: Kurir, 24.Avg.2016, 07:46

...Šokantna vest stigla je iz Novog Sada, gde je funkcioner Ženskog fudbalskog kluba Vojvodina Dragan Čapelja ošamario fudbalerku Crvene zvezde Nevenu Miladinović, dete koje je tek napunilo 18 godina!..Ovo nije prvi skandal u režiji ovog (ne) čoveka - Čapelja je prethodnih dana na Fejsbuku vređao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.