Skandal u Italiji: Teodosić uleteo na tribinu – tukao se sa navijačima! VIDEO

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 20:47

Skandal u Italiji: Teodosić uleteo na tribinu – tukao se sa navijačima! VIDEO

Posle druge utakmice finala italijanskog plej-ofa došlo je do nemilih scena u kojima je sroski košarkaš preuzeo inicijativu sa strane svog tima.

Košarkaši Milana poveli su u finalnoj seriji doigravanja protiv Virtusa 2:0, nakon nove pobede - ovog puta 79:76, pa se tako nalaze vrlo blizu osvajanja nove šampionske titule.

Ipak, malo ko posle meča priča o uzbudljivom meču i završnici u kojoj je Teodosić imao priliku da donese egal međutim promašio je šut za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri poena.

Italijanski mediji, a i snimci polako pristižu, bruje o tuči domaćih navijača i pojedinih igrača gostujućeg tima među kojima je najratoborniji i najhrabriji bio Miloš Teodosić.

Na snimku koji se pojavio, nastao nepsoredno nakon završetka meča, vidi se kako srpski košarkaš prilazi prvim redovima tribine, blizu tunela, i zadaje udarac navijaču koji ga je, pretpostavljamo, provocirao.

Teodosić je potom krenuo u obračun sa još jednim navijačem, nije ustuknuo nijednog momenta dok su saigrači pokušali da ga povuku nazad.

Pored Teodosića, vrlo nervozan je bio i Daniel Heket koga su saigrači bukvalno držali na ulazu u tunel da i on ne krene u tuču sa navijačima Armanija.

Virtus će po svemu sudeći treći meč serije igrati bez srpskog plejmejkera koga, izvesno je, čeka teška kazna za ovaj ispad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.