Skandal trese Bajern: Riberi tukao komentatora!

Izvor: Mondo, 12.Nov.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal trese Bajern: Riberi tukao komentatora!

Francuz pobesneo posle poraza od Borusije Dortmund.

Foto: Guliver/Getty images/Michael Reaves

Ispod očekivanja igraju fudbaleri Bajern Minhena, a poslednji udarac koji su dobili možda im je i najteži - poraz od Borusije Dortmund 2:3 u velikom nemačkom derbiju, iako su dvaput vodili.

Vodeća Borusija sada ima sedam bodova više od petoplasiranog Bajerna, a bes posle utakmice u Dortmundu nije mogao da kontroliše Frank Riberi.

List "Bild", pozivajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se na svedoke, piše da je Francuz pred ulazak u klupski autobus čak triput udario u lice zemljaka Patrika Gilua, bivšeg fudbalera koji radi kao stučni konsultant na televiziji "beIN Sports". Razlog za divljačko ponašanje Riberija nije poznat, ali se pretpostavlja da su to bile Giluove kritike, jer ga je istakao kao krivca za dva od tri gola koje je primio Bajern.

Situacija se smirila tek pošto su intervenisali bivši reprezentativac Francuske, danas takođe stručni konsultant, Žan-Pjer Papen i desni bek Bajerna, Rafinja.

Riberi je o incidentu obavestio rukovodstvo Bajerna, a potom se saopštenjem za javnost oglasio sportski direktor Hasan Salihamidžić:

"Riberi nas je obavestio o sukobu koji je imao sa Giluom, kojeg poznaje godinama. Bajern želi da se ovaj problem što pre reši i zato ćemo sesti za sto sa obe strane. Gilu je najavio da je to i njegova želja".

Hoće li sve ovo imati posledice na eventualnu suspenziju francuskog veterana i njegovu minutažu, odlučiće Bajernov trener Niko Kovač. Ukoliko ostane na toj funkciji posle još jednog razočaravajućeg rezultata...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Skandal u Bajernu, Riberi počeo da deli šamare!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018

Francuz je bio poprilično nervozan...Bajern Minhen je izgubio u nemačkom Klasikeru od Borusije sa 3:2, stvari po Nika Kovača postaju sve teže...Nervoza u Bavarskoj je na sve strane, a najnoviji ispad Franka Riberija upravo ukazuje na to...Naime, nakon utakmice jedan francuski novinar je za tamošnju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.