Skandal na pomolu, u Partizanu besni - FSS stopirao dolazak reprezentativca Srbije!? (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na pomolu, u Partizanu besni - FSS stopirao dolazak reprezentativca Srbije!? (foto)

"Crno-beli" ostali bez velikog pojačanja zbog novog pravila Fudbalskog saveza Srbije.

Partizan je u smiraj prelaznog roka doveo Lazara Markovića kao veliko pojačanje, ali izgled da tu nije bio kraj ambicioznom planu "crno-belih".

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić optužio je Fudbalski savez Srbije (FSS) da je zakulisnim radnjama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << direktno uticao da nekadašnji reprezentativac Srbije Slobodan Rajković ne potpiše za "crno-bele".

On je na svom Tviter nalogu i objasnio kako je došlo do toga.

"Dobar dan, FSS, po kom osnovu je gensek J. Šurbatović, derogirao čl. 28. Pravilnika o registraciji, trasferu  statusu igrača, ograničavajući mu polje primene na samo jednog igrača? Da li bi dr Šurbatović mogao da pojasni ratio legis svoje odluke?", upitao je Vuletić koji je priložio i fotografiju odluke FSS koja je doneta na dan 3. septembar.

Prema tom pravilu, Marković je praktično blokirao dolazak još jednog povratnika u srpski fudbal, Rajković bi uskoro trebalo da potpiše ugovor sa Sampdorijom.

pic.twitter.com/QCzVtmvuOl

— Partizanus Verus - san⭐️⭐️⭐️⭐️ (@PartizanusV) 07. септембар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vuletić prozvao FSS zbog toga što Partizan ne može da angažuje Rajkovića

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019

Postalo je simptomatično za čelnike najvećih srpskih klubova da se žale na Fudbalski savez Srbije i tako probaju da skrenu pažnju sa svojih neuspeha. Tako je i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić u generalnom sekretaru našeg Saveza, Jovanu Šurbatoviću, našao krivca za to što crno-beli...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.