Skandal na Poljudu: Alkohol, cigare i kockanje pred Dinamo

Izvor: B92, 13.Dec.2018, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na Poljudu: Alkohol, cigare i kockanje pred Dinamo

Skandal tresi Split nekoliko dana uoči velikog derbija Hajduka i Dinama u Zagrebu.

Na internet su procurele kontroverzni fotografije trojice Hajdukovih prvotimaca u ne baš prikladnom izdanju.

Na stolu su tamno, verovatno alkohono piće, kutije cigareta, žetoni za poker, dok jedan od njih iz samo njemu poznatog razloga lepi "list" pršute na čelo?!

Hrvatski mediji prenose da su u pitanju defanzivci Andre Fomičov, Stelijano Filip i Stipe Vuču, koji se "igrao" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa hranom.

Iz kluba su brzo reagovalo i saopštili da su pokrenuli proces kojim će utvrditi okolnosti događaja koji je obeležen fotografijama i prema klupskom pravilniku sakncionisati kršenje discipline.

Na sredini hrvatskog šampionata Hajduk je tek šesti na tabeli sedam bodova od pozicije koja vodi u Evropu, a čak 19 manje od najvećeg rivala kojem gostuje u nedelju (15h) na "Maksimiru".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.