Sjajno dostignuće Pitera Krauča! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajno dostignuće Pitera Krauča! (video)

Napadač Stouk sitija došao je do svog 100. gola u Premijer ligi.

Bivši napadač Liverpula i Totenhema Piter Krauč upisao je svoj jubilarni 100. gol u elitnom engleskom rangu.

Nekadašnji engleski reprezentativac je postigao gol u uvodnim minutima meča na "Britaniji" između Stouka i Evertona, na asistenciju Marka Arnautovića i tako svoje ime upisao zlatnim slovima u istoriju Premijer lige.

On je naime postao 26. igrač koji je u istoriji tog takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << došao do te impozantne brojke.

Tokom svoje karijere, 36-godišnji napadač je pored Stouka branio boje Totenhema, Aston Vile, Sautemptona, Liverpula i Portsmauta u elitnom rangu, a zadnjih pet i po sezona je član "Potersa" za koje je upisao 37 golova u PL.

On je sa svojih 36 godina, ujedno i najstariji igrač koji je došao do te brojke.

HE'S DONE THE ROBOT!!! pic.twitter.com/AbeckDobL0

— Stoke City FC (@stokecity) 01. фебруар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NAJSTARIJI DO SADA: Piter Krauč stigao do ‘stotke’ u Premijer ligi (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Feb.2017

Napadač Stouka postigao je protiv Evertona svoj stoti pogodak u karijeri kada se radi o Premijer ligi.. . Nekadašnji fudbaler Liverpula i engleske reprezentacije, a već nekoliko godina napadač Stouka, Piter Krauč, ušao je večeras u ‘klub 100’, pošto je protiv Evertona dao svoj 100. pogodak...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.