Sjajni Stuani nastavio seriju poraza Valjekana (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Stuani nastavio seriju poraza Valjekana (video)

Valjekano bez pobede na svom terenu.

Rajo Valjekano je danas na svom terenu dočekao Đironu, a ponovo su ostali bez bodova što je bio njihov peti poraz u nizu.

Kristijan Stuani (a ko bi drugi), bio je koban po domaćina, postigao je dva gola za konačnih 0:2 (0:1), a moramo napomenuti i direktan crveni karton koji je dobio štoper domaćina Abdulaje Ba.

Prvi gol viđen je u 30. minutu, nakon kornera Đirone došlo je do konfuzije u odbrani Raja, a sve je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to iskoristio Kristijan Stuani koji je ugurao loptu u mrežu.

Abdulaje Ba je napravio neverovatnu grešku u 60. minutu kada je hteo da pošalje loptu ka svom golmanu, ali je to uradio prilično slabo, bio je primoran da svog protivnika zaustavi povlačenjem sa leđa, pa imajući u vidu da je bio poslednji igrač odbrane, sudija mu je bez problema pokazao crveni karton.

To je značilo i velike probleme za Rajo, a sve je rešeno u 85. minutu kada je akcija tekla kroz sredinu, potom na desnu stranu gde je bio Poro koji je fantastično poslužio Stuanija koji glavom sa par metara postavlja konačnih 0:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trka za titulu u Belgiji sve življa, penal pogurao Klub Briž (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2019

Klub Briž je iskoristio kiks Genka i pobedom nad Sent Trudenom od 1:0 (0:0) uspeo da priđe na šest bodova zaostatka za Genkom. Jedini gol postigao je Hans Vanaken u 76. minutu iz penala. On je sviran posle povlačenja u šesnaestercu posle centaršuta iz kornera. Hans Vanaken je preuzeo odgovornost...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.