Sjajni Holanđanin za jači bedem Potersa

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Holanđanin za jači bedem "Potersa"

Mark Hjuz je shvatio da je "vrag odneo šalu" te je sebi doveo dva odlična i jedno iskusno pojačanje pred kraj prelaznog roka.

Do danas su u Stouk stigli Džo Alen (Liverpul) i Ramadan Sobi (Al-Ahli), a onda je u klub najpre stigao Vilfred Boni.

Napadač Mančester Sitija je na "Britaniju" došao na jednogodišnju pozajmicu, a sada je isto učinio i fudbaler Portoa.

Novi fudbaler Stouk Sitija je reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Holandije, Bruno Martins Indi!

Holanđanin je nakon Svetskog prvestva u Brazilu, na kom se pokazao jako dobro, zadužio opremu "Zmajeva", u čije redove je stigao kao zamena za Mangalu koji je tada za rekordu svotu novca pojačao Mančester Siti.

Sada će se po prvi put obresti na "Ostrvu", a u Stouk dolazi kao zamena za Filipa Volšajda koji je pojačao nemački Volfsburg.

Volšajd je na "Folksvagen arenu" na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa za neobjavljenu svotu novca na kraju sezone, a isto je uradio i Martins Indi. Dakle, igraće na "Britaniji" godinu dana, a onda će uprava odlučiti da li će aktivirati dogovorenu klauzulu i potpisati ugovor za stalno sa reprezentativcem "Oranja".

To ipak nije sve od "Potersa" kako su angažovali i iskusnog čuvara mreže Lija Granta, iz redova Derbi Kauntija.

Foto: twitter.com/stokecity

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.