Sjajni Hetafe, Barsa na mišiće, Kamp Nou video evrogol novog napadača?! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2020, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Hetafe, Barsa "na mišiće", Kamp Nou video evrogol novog napadača?! (video)

Katalonci imali 2:0 na poluvremenu, pa strahovali do kraja, da li je ovaj gol dovoljan za transfer na Kamp Nou?

Fudbaleri Barselone pobedili su na svom Kamp Nou ekipu Hetafea rezultatom 2:1 (2:0) u 24. kolu La Lige.

Barsa je posle prvih 45 minuta vodila golovima Antoana Grizmana i Serhija Roberta, ali je u drugom spektaluran pogodak postigao Anhel Rodrigez, koji se prethodnih dana sve intenzivnije povezuje sa prelaskom na Kamp Nou.

Gosti iz predgrađa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Madrida krenuli su veoma agresivno i na sve ili ništa i u uvodnim minutima imali su nekoliko akcija, a uspeli su čak i da postignu pogodak posle kornera. Međutim, Niom je tom prilikom faulirao Umtitija i sudija je pogledao sugestiju VARa i opravdano poništio gol gostiju.

Problem za Barsu dodatno je bila i povreda Đordija Albe koji se samo uhvatio za mišić i momentalno tražio izmenu, a zamenio ga je ponovo izgubljeni Žunior Firpo.

Ipak, Katalonci su uspeli da pronađu nešto bolji ritam, naravno, zahvaljujući Leu Mesiju, koji je u 33. minutu jednim pasom razbio celu odbranu Hetefea, spojio Grizmana sa golom, a Francuz maestralno reaguje za 1:0.

Šest minuta kasnije, posle nove lepe akcije, Firpo je konačno učestvovao u jednoj akciji, vratio je povratnu, a na pravom mestu našao se Serhi Roberto koji slabijom levom nogom gađa prvi ugao - 2:0.

Do odlaska na odmor, Mesi je imao još jednu odličnu šansu glavom, posle asistencije Grizmana, ali je na mestu bio golman Hetafea.

Barsa je u drugom delu igre potpuno pala, a gosti su to osetili i Bordalas je napravio dvostruku izmenu, ušli su Kenedi i Anhel Rodrigez, potencijalni novi napadač Katalonaca. Upravo se Rodrigez preporučio domaćim navijačima na Kamp Nou, spektakularnim pogotkom u 66. minutu. Nakon centaršuta Mate, Anhel je uhvatio strašan volej i pogodio malu mrežu za 2:1.

Taj pogodak je poremetio dodatno igru Barselone, a samo pet minuta kasnije, odbrana sezone Ter-Štegena, koji je u jednom napadu Hetafea, posle prekida, dva puta neverovatno intervenisao i sačuvao svoj tim.

Kike Setijen je momentalno reagovao izmenom, uveo je Rakitića umesto lošeg Artura Mela kako bi prodrmao svoj tim i vezni red.

Barsa je zaigrala nešto bolje, a Grizman je imao dve strašne prilike, ali se prilično obrukao u situacijama jedan na jedan.

Do kraja, prilično napeto, Barsa je strahovala da ne primi gol, ušao je i Vidal umesto Ansua Fatija kako bi domaći zatvorile pristupe golu.

I pored osvojena tri boda, igra Barselone je zabrinjavajuća, dok je Hetafe dokazao zbog čega je zasluženo treći na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona se mučila za pobedu, Hetafeu nedovoljan sjajan gol Anhela

Izvor: B92, 15.Feb.2020

Fudbaleri Barselone ostvarili su pobedu u 24. kolu La Lige pošto su pred svojim navijačima pobedili ekipu Hetafea sa 2:1...Lionel Mesi i drugovi nisu tako lako došli do 16. trijumfa u sezoni, naprotiv, Hetafe je pružio veoma snažan otpor i malo je nedostajalo da gosti ostvare i bolji rezultat...Ipak,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.