Sjajne vesti za Juve, Inter se obrukao! Mihi bod sa igračem manje, Baloteli pocrveneo... (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajne vesti za Juve, Inter se obrukao! Mihi bod sa igračem manje, Baloteli pocrveneo... (video)

Uzbudljivo popodne u Seriji A, Inter u neočekivanom problemu!

Tri utakmice odigrane su ovog popodneva, sve tri su bile neizvesne do poslednjih sekundi.

Najveće iznenađenje priredila je ekipa Lećea, koja je pružila sjajan otpor Interu na svom terenu i na kraju uspela da osvoji veliki bod, prekine seriju poraza i ''Neroazurima'' napravi neočekivane probleme u trci za titulu sa Juventusom.

Dugo Inter nije uspevao da pronađe put do mreže, sve do 72. minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je posle centaršuta Biragija sa leve strane, Bastoni udarcem glavom pogodio mrežu - 0:1. Sve se dogodilo samo  četiri minuta pošto je Bastoni zamenio iskusnog Godina.

Delovalo je da će ovaj primljeni gol ''slomiti'' domaće, ali umesto toga, samo pet minuta kasnije sledi odgovor Lećea. Akcija po levoj strani, Majer centrira na liniju peterca, gde je Mankosu brži od Bastonija i Handanović je nemoćan - 1:1!

Mogli su domaći i do preokreta pet minuta kasnije, kada je Falko odlično izveo slobodan udarac, a lopta se od stative odbila u gol-aut.

Za to vreme u Bolonji, ekipa Siniše Mihajlovića remizirala je sa Veronom istim rezultatom, 1:1.

Utakmica je počela onako kako su domaći priželjkivali, Bani je u 20. minutu doveo Bolonju u vođstvo, ali u drugom poluvremenu počinju problemi za ekipu Bolonje.

Upravo je Boni iskjučen zbog drugog žutog kartona u 66. minutu, a prednost igraa više na terenu Verona je iskoristila petnaest minuta kasnije preko Borinija - 1:1. U gostujućem timu naš reprezentativac Darko Lazović je odigrao svih 90 minuta.

Pobednika nije bilo ni u Breši, ali je bilo više golova, Breša - Kaljari 2:2. Toregrosa je postigao oba gola za domaće, Žoao Pedro na drugoj strani oba gola za Kaljari. Uz njihove golove, meč je obeležilo i isključenje Marija Balotelija u 81. minutu meča, zbog nesmotrenog starta na sredini terena. Dobio je direktan crveni karton, a kako je sve izgledalo, pogledajte OVDE.

Ranije danas, Milan je, u još jednom uzbudljivom meču, savladao ekipu Udinezea rezultatom 3:2.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.