Sjajne vesti, jedna od najjačih liga na svetu ponovo pred navijačima!

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020, 16:26

Sjajne vesti, jedna od najjačih liga na svetu ponovo pred navijačima!

Možda će njihovim stopama i druge zemlje.

Navijači širom sveta su i dalje u neizvesnosti koja se tiče odlaska na stadione zbog posledica pandemije koronavirusa, ali sada su stigle sjajne vesti.

Nemačka Bundesliga je na današnjem sastanku odlučila da će početak nove sezone zakazan za sredinu septembra krenuti uz prisustvo publike.

Međutim, za tako nešto će biti četiri ključna uslova.

Nemci neće putovati na gostovanja, na stadionima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se neće služiti alkohol, tribine za stajanje su zabranjene, dok je klub domaćin u obavezi da čuva podatke o svim ljudima koji kupuju karte kako bi se lakše identifikovao potencijalno oboleli od koronavirusa.

Sasvim je sigurno da to neće izgledati isto kao pre pojave pandemije, ali lepo je videti da su načinjeni koraci da ponovo vidimo pravi fudbalski ambijent ne samo u Nemačkoj, već i na čitavoj planeti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.