Sjajna vest iz FSS: Mile Svilar uskoro u dresu Srbije!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna vest iz FSS: Mile Svilar uskoro u dresu Srbije!

U FSS žele da iskoriste lošu komunikaciju na relaciji FS Belgije-Svilar, i da obuku u srpski dres sina legendarnog golmana Ratka Svilara.

Sve se prilično brzo izdešavalo, barem u delu za koji je javnost znala. Međutim, ispostavilo se da su kontakti između Miletovog oca Ratka i predstavnika Fudbalskog saveza Srbije trajali već neko vreme. Pa posle informacija iz Belgije o sukobu tamošnjeg U19 selektora sa porodicom Svilar na Terazijama nisu bili iznenađeni kada smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ih zvali za komentar.

Sportski direktor FSS Goran Bunjevčević nema nikakvu dilemu.

- Radi se o velikom talentu koji će uskoro obući dres Srbije. U kontaktu smo sa njegovim ocem, bilo je planirano da se nedavno vidimo u Lisabonu, ali smo sastanka morali da odložimo zbog reprezentativnih obaveza. Preko Zorana Filipovića u kontaktu smo i sa stručnim štabom Benfike i raspolažemo sa svim nephodnim informacijama. Mile Svilar poseduje ogroman potencijal i verujemo da predstavlja lepu budućnost srpskog fudbala - uverava Bunjevčević.

Jedino što u FSS ne žele da otkriju jeste za koju bi selekciju Svilar mogao da zaigra. Teško da će preko Vladimira Stojkovića i Predraga Rajkovića u A tim, a pitanje je koliko bi to bilo pravedno i prema Aleksandru Jovanoviću, koji je ipak standardan u Orhusu, dok je Svilar tek debitovao za Benfiku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.