Sjajan meč u Novom Sadu

Izvor: TV Arena Sport, 14.Nov.2015, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan meč u Novom Sadu

Mlade reprezentacije Srbije i Italije nastaviće kvalifikacije za EURO 2017 sa iste pozicije na kojoj su bile i do večeras - sa deobe prvog mesta.

Zahvaljujući porazu Republike Irske od Litvanije (1:3), "orlići" i "azurini" su remijem u Novom Sadu ostali liderski tandem, na kojem i jedni i drugi zaslužuju da budu.

Italijani su bolje počeli, Srbi su se razbudili posle pola sata igre i zaigrali svoju igru.

Ostaje žal za šansom koju je upravo Čavrić propustio >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << sredinom prvog poluvremena, na asistenciju Marka Grujića, ali su i "azurini" stvorili nekoliko prilika i nepravedno bi bilo reći da nisu zaslužili bod.

Srbija je nastupila bez prvog golmana Predraga Rajkovića, u završnici su šansu za debi dobili i omladinci Luka Jović i Ivan Šaponjić.

Tabela:

Italija 10,

Srbija 10,

Republika Irska 9,

Slovenija 6

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket ukoliko nemate sve naše kanale.
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa

Koje utakmice možete pratiti uživo na kanalima Arene Sport potražite na linku Uživo

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.