Sivić novi trener Smedereva

Izvor: B92, 09.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sivić novi trener Smedereva



Tomislav Sivić imenovan je za novog trenera prvoligaša Smedereva. Fudbaleri Smedereva u subotu su počeli pripreme bez šefa stručnog štaba, jer je Milenko Kiković ranije podneo ostavku. Smederevo je prvi deo sezone završio na 10. mestu sa 17 bodova.

Navodeći da je bio "iznenadjen, ali i počastvovan" pozivom, Sivić je ocenio da je "Smederevo je u prvom delu sezone bilo najneprijatnije iznenadjenje" i izrazio nadu da će u nastavku prvenstva Smederevci biti "najprijatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prolećno iznenadjenje".

Za Sivića su se odlučili, kako je Beti rečeno u Upravi kluba, zato što je "mlad, ambicioznan" ali i zato što je 1992. pola godine igrao za Sartid.

Sivić bio je trener kadetske reprezentacije SCG. Pre toga igrao je za reprezentaciju Farskih ostrva. U SCG je igrao za Spartak iz Subotice.

Ekipa Smedereva na čelu sa Sivićem posle prepodnevnog treninga u nedelju otputovala je u Guču na pripreme za nastavak prvenstva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.