Siudad Real želi Marka Vujina

Izvor: B92, 01.Apr.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siudad Real želi Marka Vujina

Ekipa prvaka Evrope Siudad Reala želi da angažuje srpskog reprezentativca Marka Vujina.

Igrač madjarskog Foteksa i ove godine igra u odličnoj formi ( sjajni nastupi i u Ligi šampiona), medjutim, veliki problem za Vujina predstavlja činjenica da je već potpisao trogodišnji ugovor sa nemačkim Gumersbahom.

Taj ugovor trebalo bi da se aktivira narednog leta, što znači da Vujin i nije baš slobodan u izboru novog kluba.S druge strane, Španci već godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ulažu najveći novac u rukomet (uz Nemce) spremni su da otkupe ugovor od Gumerzbaha i obeštećenje neće predstavljati problem.

Desni bek srpske reprezentacije "vidjen" je kao naslednik čuvenog Olafura Stefansona, koji prelazi u nemački Rajn Nekar Loven.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.