Siti zainteresovan za Suareza, najveći transfer u istoriji na pomolu?!

Izvor: Press, 02.Mar.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti zainteresovan za Suareza, najveći transfer u istoriji na pomolu?!

Mančester siti planira da ponudi rekordnih 140 miliona evra za transfer napadača Barselone Luisa Suareza, tvrdi Dejli Mejl.
Kako se navodi, Barselona nije u potpunosti zadovoljna igrama Urugvajca, uprkos tome što je u poslednje vreme nagovestio povratak u formu i razmišlja da prihvati njegov odlazak na leto.

 
Ukoliko se transfer ostvari i Suarez predje u Siti biće to ubedljivo najskuplji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << transfer u istoriji fudbala, pošto sadašnji rekord drži Geret Bejl prelaskom iz Totenhema u Real za 99 miliona evra 2013. godine.
Suarez je nedavno postigao dva gola protiv Sitija na Etihadu u pobedi Barselone sa 2:1 u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Ovaj 27-godišnji fudbaler je od letos član Barselone, a prethodno je igrao za Liverpul, Ajaks, Groningen i Nasional.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.