Siti srušio hrabru Vilu na Vembliju, jubilarni trofej Pepa Gvardiole! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2020, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti srušio hrabru Vilu na Vembliju, jubilarni trofej Pepa Gvardiole! (video)

"Građani" osvojili Liga kup.

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su Liga kup Engleske pošto su u finalu na Vembliju savladali Aston Vilu rezultatom 2:1.

Ekipa iz Birmingema je veoma hrabro ušla u duel protiv favorita, pa je prva i zapretila preko El Gazija.

Ipak, "građani" su stigli do vođstva u 20. minutu kada je Serhio Aguero lepo ispratio timsku akciju i na povratnu loptu Fodena savladao nemoćnog Nilanda.

Deset minuta kasnije, Siti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je udvostručio prednost preko Rodrija koji je odlično reagovao na korner koji je izveo Gundogan i pogodio nebranjeni deo mreže.

Aston Vila je uspela da se vrati u meč, igrao se 41. minut kada je Samata glavom savladao Brava nakon centaršuta El Gazija koji je usledio nakon velike greške Stounsa.

Uzvratio je Siti velikim pritiskom u drugom poluvremenu, bila je jasna namera Pepa Gvardiole da jednim golom praktično reši pitanje pobednika na ovom meču.

Redom su pokušavali Foden, Rodri, Serhio Aguero i Bernardo Silva, usledio je veliki pritisak Vile u poslednjim sekundama meča, međutim promene rezultata nije bilo, pa je tako Mančester siti osvojio svoj prvi pehar u 2020. godini.

Interesantno, ovo je 30. trofej u trenerskoj karijeri Pepa Gvardiole ukoliko uračunamo trofej prvaka treće lige Španije sa drugim timom Barselone.

Aston Villa  -  Manchester City Резултати Уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti osvojio Liga kup, Gvardioli 29. trofej u karijeri

Izvor: RTS, 01.Mar.2020

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su Liga kup, pošto su u finalu savladali Aston Vilu sa 2:1. . U sudaru Davida i Golijata, retko ko je poverovao da ekipa iz Birmingema može do trijufa i pehara...Siti je diktirao tempo,...

Nastavak na RTS...

LIGA KUP: Siti SRUŠIO hrabru Vilu i osvojio TROFEJ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020

Građani odbranili pehar...Fudbaleri Mančester sitija osvojili su Liga kup Engleske, pošto su u finalnom meču na Vembliju savladali Aston Vilu rezultatom 2:1...Tim iz Birmingema je hrabro ušao u duel sa šampionom Premijer lige, ali su Građani stigli do vođstva u 20. minutu. Serhio Kun Aguero...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.