Siti šest nedelja bez Leskota

Izvor: B92, 23.Mar.2010, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti šest nedelja bez Leskota

Defanzivac Mančester Sitija Džoleon Leskot možda neće igrati do kraja sezone zbog povrede tetive kolena koju je zadobio pre dva dana na zagrevanju.

Leskot se povredio uoči meča Premijer lige između Sitija i Fulama, a njegov tim je tada slavio 2:1. Kako navode britanski mediji, lekari su ustanovili da će Leskot pauzirati najmanje šest nedelja, što znači da možda neće igrati do kraja sezone, koja se u Engleskoj završava 9. maja. Defanzivni igrač je ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već propustio 12 mečeva zbog problema sa stopalom.

Mančester Siti se sa 53 trenutno nalazi na petoj poziciji u Premijer ligi i ima dva boda manje od četvrtoplasiranog Totenhema, koji ujedno ima i meč više.

Džoleon Leskot je u dosadašnjoj karijeri odigrao i devet mečeva za reprezentaciju Engleske.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.