Siti savladao Everton

Izvor: RTS, 07.Feb.2019, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti savladao Everton

Fudbaleri Mančester sitija savladali su kao gosti Everton sa 2:0 (1:0) u prvom meču 26. kola Premijer lige.
Siti je pobedom izbio na čelo tabele engleskog šampionata, a ima isti broj bodova kao Liverpul - 62, stim da Liverpul tek treba da igra svoj susret 26. kola. Everton sa 33 sakupljena boda trenutno zauzima deveto mesto.

Siti je golove postigao u nadoknadama vremena. Prvi u drugoj minute >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dodatnog vremena u prvom poluvremenu. Silva je centrirao posle prekida sa leve strane, najviši u skoku je bio Laport i glavom zatresao mrežu.
Dugi gol postignut je u sedmoj minuti nadoknate u drugom poluvremenu. De Brujne je pronašao Gabrijela Žezusa između dva odbrambena igrača na ivici kaznenog prostora. Golman je uspeo da odbrani prvi njegov udarac, ali se lopta tako odbila da je Žezus iz drugog pokušaja uspeo glavom da smesti loptu u mrežu.
U narednom kolu Siti dočekuje Čelsi, dok Everton gostuje kod Votforda.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Presedan! Junajted odlučuje ko će biti prvak Engleske, i znaju ko nikako ne bi smeo da uzme titulu!

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2019

Situacija nikad viđena, Siti preuzeo prvo mesto, Liverpul ima meč manje. Ali problem je gde se igra ta utakmica....Situacija bez presedana u engleskom fudbalu...Siti je sinoć preskočio Liverpul pobedom protiv Evertona, imaju bolju gol razliku, ali Redsi imaju utakmicu manje. Siti je igrao ranije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.