Siti razneo Milan

Izvor: Press, 28.Jul.2014, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti razneo Milan

Pogocima u 11. i 58. minutu Jovetić je otvorio i zatvorio "goleadu" Mančestera u duelu sa višestrukim evropskim i italijanskim prvakom koji je bio potpuno "ogoljen" za manje od pola sata igre.

Siti je, naime, od 11. do 26, minuta postigao četiri gola, a pored Jovetića u listu strelaca upisali su se Skot Sinkler (14.), Hesus Navac (23.) i Keleči Ihenaco (26. minut).

Jedini pogodak za Milan postigao je Suli Muntari u 42. minutu posle čega je usledio prekid zbog nevremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Pitsburgu.

U nastavku susreta Jovetić je, na asistenciju srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova, još jednom savladao protivničkog golmana i postavio konačan rezultat utakmice - 5:1 za Mančester siti.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Petarda Sitija, Jovetić ostaje

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2014

Fudbaleri Mančester Sitija očitali su lekciju Milanu na turniru u SAD i slavili pobjedu od čak 5:1. Jedan od najboljih igrača "građana" bio je Stevan Jovetić, koji je postigao dva pogotka, a strijelci su još bili Skot Sinkler, Hesus Navas i Keleči Ihenačo, dok je jedini pogodak za "rosonere"...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.